• Besparing 20%
Booster Elite

BV Sport Booster Elite compressie tubes blue OP=OP

Adviesprijs: 55,50  
44,50
U bespaart bij Sport-Balance.nl: 11,00 (20%)
110/004
1-3 werkdagen
+

Product informatie

BV Sport Booster Elite

De Booster compressietubes werd ontwikkeld in 2013 in samenwerking met de medische staf van de Franse 4x100 estafetteploeg en de artsen van het onderzoek- en ontwikkelingscentrum van BV... Sport.
Het compressie systeem is gepatenteerd door BV Sport en bewezen werkzaam door wetenschappelijke studies.
De compressie wordt berekend en aangepast om het rendement van de spieren en de bloedvaten in de kuit te optimaliseren. De druk aan de enkel is licht om de anatomische structuren te respecteren.
De werking van de Booster Elite bevordert de lengterichting actie van de tweehoofdige kuitspier (musculus gastrocnemius)en de scholspier (musculus soleus) en reduceert schokken en vibraties die vermoeidheid en spierblessures veroorzaken. Tijdens de inspanning bevordert de progressieve compressie/steun werking van de Booster de terugstroom van het bloed naar het hart. Tevens de zuurstofvoorziening van de spieren, de pezen en de ligamenten en optimaliseert zo de prestaties.
Bij regelmatig gebruik van de Booster tube`s het fenomeen zware benen en vermindert het risico op spierblessures en krampen.

Voordelen van BV Sport Booster en Booster Elite:
- Compressie van de kuit : Patent BV Sport, snelle en optimale verwijdering van toxines uit de kuit.
- Verstevigde stof aan de kuit: verbetert de compressie op specifiek de kuitspieren, reduceert schokken en vibraties die vermoeidheid en spierblessures voorkomen.
- Lichtere stof aan de scheenbeen: bescherming van de gevoelige weefsels: beenvlies, oppervlakkige zenuwen en microcirculatie.
Specifiek Booster Elite:
- Asymmetrische Booster: zo dicht mogelijk aansluitend op de anatomie en de fysiologie van de kuit
- Bescherming Achillespees: versterkt de stabiliserende spieren van de kuit en vermindert vibraties en schokken.
- Next_Gen keramische draat (Nilit®) Innergy: een fijn weefsel in een x-patroon met nanodeeltjes op basis van keramiek. Dit nieuwe materiaal bevordert de terugkeer van het bloed naar het hart en verbetert de temperatuursregeling.

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling