• Besparing 15%

Hammer Perpetuem sportdrank Orange - vanille

Adviesprijs: 41,10  
34,99
U bespaart bij Sport-Balance.nl: 6,11 (15%)
1-3 werkdagen
+

Product informatie

Hammer Perpetuem sportdrank Orange - vanille

Perpetuem vertegenwoordigt de ultieme koppeling naar het voldoen aan de brandstoftoevoereisen van het lichaam, ongeacht de duur of moeilijkheidsgraad van uw trainingssessie of wedstrijd.

Koolhydraten - Evenals bij alle andere Hammer Nutrition brandstoffen voegen wij nooit enkelvoudige suikers toe aan het koolhydraatprofiel. Perpetuem bevat een specifieke maltodextrine, die zorgt voor bijna 87% van de caloriesamenstelling in lange-keten koolhydraten.

Proteïne - Een met calcium versterkt soja-eiwit isolaat - ook bekend als 'XT' - vormt bijna 10% van het calorieprofiel van Perpetuem, hetzelfde percentage dat is onttrokken aan spierweefsel tijdens langdurige, langzame trainingen voor het uithoudingsvermogen. Deze specifieke sojaproteïne bevat een zeer grote hoeveelheid isoflavonen die intact zijn en het cardiovasculair vermogen verhogen.

Vet - Een ontoliede 'super lecithine' (afkomstig van de sojaboon) is ideaal om uw lichaam op consistente en betrouwbare manier van brandstof te voorzien en de energieproductie van opgeslagen vetzuren te maximaliseren.

Zoetstof - Perpetuem bevat Energy Smart®, dezelfde gezonde zoetstof als in Hammer Gel.

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling