• Besparing 27%

Hammer Whey Proteïne isolate chocolate

Hammer Whey Proteïne Isolate Chocolate

Proteïnesuppletie is absoluut essentieel voor elke sporter die aan zware training doet om droge spiermassa te behouden, herstellen en doen groeien

Adviesprijs: 51,50  
37,50
U bespaart bij Sport-Balance.nl: 14,00 (27%)
1-3 werkdagen
+

Product informatie

Hammer Whey Proteïne Isolate Chocolate

Proteïnesuppletie is absoluut essentieel voor elke sporter die aan zware training doet om droge spiermassa te behouden, herstellen en doen groeien. Hammer Whey, een ideaal middel voor het ondersteunen van uw immuunsysteem en een verbeterd herstel tussen trainingen en wedlopen, helpt u de volledige hoeveelheid proteïne te verkrijgen die u dagelijks nodig heeft.

Van alle proteïnen past weiproteïne zich het gemakkelijkst aan. Het bevat namelijk een grote hoeveelheid natuurlijk voorkomende vertakte keten aminozuren. Hammer Whey bevat tevens grote hoeveelheden andere aminozuren, die specifiek op het herstel zijn gericht, en is versterkt met glutamine om het immuunsysteem te ondersteunen. Hammer Whey is een 100% weiproteïne isolaat, waardoor u meer echte proteïne per portie binnenkrijgt en minder lactose en vet dan verkregen wordt via de veelvoorkomende concentraatvorm.

Serieuze duursporters hebben proteïne-eisen die ver boven de ADH liggen. Zorg er dus voor dat u Hammer Whey altijd bij de hand heeft.

Extra Voordelen: Het bevat alleen 100% niet-gedenatureerd (niet verwarmd) wei-isolaat, wat vrijwel lactose- en vetvrij is, maar wel rijk aan immuun-versterkende beta-lactalbumine en alfa-lactalbumine. We beloven dat u geen proteïne kunt vinden van een hogere kwaliteit tegen een betere prijs in vergelijking met andere goedkopere wei-concentraten. De meeste goedkopere wei-concentraten bevatten slechts 70-85% echte proteïne, terwijl ze grotere hoeveelheden vet en lactose bevatten.

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling