hand care refill kit

Refill Hand Care Kit , RIPT skin systems

 
24,95
1-3 werkdagen
+

Product informatie

Refill Hand Care Kit

Naast het starterspakket heeft RIPT skin systems ook een refill om je handen te blijven verzorgen. De puimsteen in het starterspakket gaat lang mee, en kan gebruikt blijven worden.

Deze kit is speciaal ontworpen om beschadigde huid te herstellen. RIPT 3 Fase Skin Reinforcement System zorgt ervoor dat je zo snel mogelijk weer van je sport kunt genieten.
Perfect voor CrossFit en kettlebell sport, roeien, gewichtheffen, gymnastiek, bergbeklimmen, survival, obstaclerunning of enige andere activiteit waarbij je handen het zwaar te verduren hebben.


De kit bestaat uit:

1- 0.5oz Dagelijkse dosis buis *

1- 0.5oz Quick Fix buis *

* Gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten


Hoe te gebruiken:
Pre-RIP / Onderhoud:
1) Gebruik de puimsteen  ( uit het starterspakket) dagelijks om het ruwe eelt glad te maken en te veel aan eelt te verwijderen. Voor optimale resultaten onder de douche gebruiken als uw huid en de steen nat is. Je doel is om dun, flexibel eelt te krijgen, dat je handen beschermt. Vermijd het helemaal verwijderen van eelt zodat je geen pijn of verhoogde gevoeligheid krijgt. De steen kan wat schilferen als hij nieuw is. Dit zal verminderen als je hem vaker hebt gebruikt.
2) Breng dagelijkse dosis aan op het eelt om hun hydratatie te verhogen en scheuren te voorkomen.
 Als je dit structureel doet, zal je eelt soepeler worden en minder snel scheuren.
Na een scheur/blaar/ beschadiging van je eelt:
1) Breng ruime hoeveeelheid QUICK FIX aan om het beschadigde gebied (s) te vullen en af te sluiten van vuil, stof en bacterien.

Natuurlijke ingrediënten zoals pepermuntolie en rozemarijn zullen helpen om de geïrriteerde huid te koelen en ontsteking te verminderen, terwijl de andere essentiële oliën de open wond tegen besmetting beschermen met hun krachtige antibacteriële / antivirale eigenschappen.

Smeer dit dagelijks in totdat je lichaam een ​​nieuwe huidlaag gevormd heeft die niet meer gevoelig is bij aanraking. Je kunt deze fase blijven gebruiken tot er een nieuwe gehydrateerde eeltlaag gevormd is. Houd de dagelijkse dosis bij de hand, zodat je hem kunt toepassen als het nodig is.

2) U kunt nu dagelijks deze fase gebruiken tot de huid weer soepel, gehydrateerd eelt heeft gevormd. Houd het handig formaat dagelijkse dosis stick in je zak en pas het toe als het nodig is.

Review

 

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Tips voor Feestdagen