• Besparing 8%

Inov-8 X-Talon 212 dames Coral/black

Adviesprijs: 125,00  
115,00
U bespaart bij Sport-Balance.nl: 10,00 (8%)
Kies hier uw gewenste maat:
INX212SA
+

Product informatie

Inov-8 X-Talon 212  Coral/black

andere maten op bestelling mogelijk

De X-Talon 212 is dé schoen bij uitstek voor de extreme trailruns, Survivalruns en Obstacle Course Races. Het is de best verkochte Survival en Trailschoen van Inov-8.

Het rubber noppenprofiel heeft een agressieve byte en is gemaakt van een “kleverig” rubber voor een optimale grip. De Ropetec en protectie rand biedt veel bescherming in de touwen.
Ook is het bovenwerk van een lichtgewicht materiaal gemaakt, dit maakt de X-Talon vooral geschikt als wedstrijdschoen. De pasvorm is smal, maar door het soepele bovenwerk niet knellend.

 

Video X-talon 212 in Australie

 

 

Garantie: 
Inov-8 combineert hoogwaardige materialen met een zeer goed productieproces, met een garantie van een jaar bij productie-of materiaalfouten. Inov-8 zal dan bekijken of het product gerepareerd kan worden of wordt vervangen. De garantie dekt geen normale slijtage, misbruik of accidentele schade en is afhankelijk van de zorg waarmee het product is om gegaan.

Mocht u een probleem hebben met uw aankoop, dan retourneert u het product en wij sturen het naar onze leverancier voor inspectie met een bewijs van aankoop. Deze garantie heeft geen invloed op uw wettelijke rechten.Kenmerken

Categorie:
Off Trail Schoenen
Pasvorm:
Smal (P)
Tussenzool:
Injected EVA
Zool:
X-Talon

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling