• Besparing 11%

INOV-8 X-talon 230 women survival/trail schoen grey/teal uk 5.5

Adviesprijs: 135,00  
120,00
U bespaart bij Sport-Balance.nl: 15,00 (11%)
1-3 werkdagen
+

Product informatie

INOV-8 X-talon 230 women,s trail/ survivalschoen

De nieuwe STICKY GRIP van de X-Talon 230 zorgt voor betere tractie en betere bescherming voor de ondervoet voor meer comfort en stabiliteit. Loop sneller dan je ooit had gedacht over zachte en extreme terreinen. Vooral geschikt voor heuvels, bergen, trails, crosscountry en obstacle runs. Door de nieuwe grip zorgt voor 50% betere tractie in de voorvoet. De 8mm noppen zijn zeer geschikt voor zowel zacht terrein als hardere ondergronden. De powerflow+ zool heeft 10% betere schokopvang en 25% meer energieteruggave dan standaard zolen. Het bovenwerk is beschermend en absorbeert geen water. De All Terrain Gaiter is goed te bevestigen op de schoen.

Kenmerken en voordelen
Heeldrop: 6mm
Voetbed: 6mm
Middenzool: PowerFlow+
Buitenzool: StickyGrip
Gewicht: 230 gram 

Kleur: Grey /Blue

Kenmerken

Categorie:
Off Trail Schoenen
Pasvorm:
Smal (P)
Tussenzool:
Powerflow +
Zool:
x-talon new sticky grip

Beoordelingen

Bij de X-Talon 212 had je amper demping maar bij de nieuwe X-Talon 230 heb je meer demping en dit merk je goed tijdens het hardlopen. En de grip is super, het water loopt er snel uit.
Kortom, heb je nieuwe schoenen nodig of wil je een verbeterde schoen voor tijdens de wedstrijden (survival en OCR)? Dan raad ik je deze schoen absoluut aan!
mijn eerste reactie was dat de schoen vrij stug was. Na een half uurtje merk je daar niets meer van en is het een superfijne comfortabele schoen. Door de nieuwe tussenzool loopt hij ook fijner over stukjes harde weg. Klein minpuntje is dat hij wat zwaarder en minder soepel als de x-talon 225 of 210 is. Dit is mijn trainingsschoen en met wedstrijden waar het er echt om gaat draag ik een lichtere versie.
Schrijf een beoordeling