Nieuws

Datum toevoeging: 21/08/2018 Nieuwe producten INOV-8 binnen

Wij hebben weer een hoop nieuwe producten van INOV-8 binnen. Een aantal bekende producten in nieuwe kleuren zoals de tri blend tees, mudclaw 300 en X-talon 212 kids, maar ook totaal nieuwe producten. 2 daarvan wil ik even uitlichten.

De INOV-8 Terraultra 260

 

Dit model is 1 van de drie modellen die in Graphene gemaakt is. Helaas kunnen we die maar zeer beperkt bestellen. Maar deze "normale"versie is ook een superschoen.

Ik heb het geluk dat ik de Sample paste, dus ik kon al gaan rennen, voordat deze schoen op voorrraad was bij ons. Mijn eerste loop op deze ZERO drop schoen was in het bos. Heuvelachtig, los zand en bosgrond. Na het aantrekken van deze schoen wist ik meteen dat ik hem niet in hoefde te lopen. Hij zat als een superlicht pantoffeltje om mijn (smallere) voet. Exterofit in het bovenwerk van deze schoen zorgt daarvoor. Dit materiaal reageert op de natuurlijke bewegingen en zwelling van de voet tijdens het lopen van lange afstanden. Dat het ZERO drop is, had ik geen problemen mee, ondanks dat ik daar niet helemaal aan gewend ben. Meestal loop ik met 4-8 mm drop. Het had ook geen invloed op mijn al aanwezige achillesklachten. De exteroflow midzool zorgt voor comfort, zonder dat ik het gevoel met de ondergrond kwijt ben. Het profiel met 4 mm zorgde voor voldoende grip, ik ben benieuwd hoe het is in de modder, maar ik heb daar zeker vertrouwen in. Daarnaast vond ik het erg fijn dat er geen steentjes in bleven hangen, wat ik met andere noppen nog wel eens heb. Naast het heuvelachtige terrein heb ik ook op vlakke grevelpaden en op de weg gelopen. Ook daarvoor is de schoen goedgekeurd.

Minpunten: nog niet ontdekt!!

Ook loop ik al een half jaar rond met de nieuwe trailshort voor dames. In de meeste losse shorts voel ik me toch niet zo vrouwelijk en op mijn gemak. Maar deze bevalt me wel heel goed. De pasvorm is goed en de kleur maakt het af. Het shortje is kort en luchtig en bevat een dunne onderbroek. Je hoeft er dus niets onder te dragen en dat gaat ook prima. Het shortje beperkt me niet in mijn bewegingen en is heerlijk met warm weer of tijdens mijn krachttrainingen. Klein minpuntje ten op zichte van mijn Fusion Tight: ik mis een zakje waar mijn grote telefoon in kan.