Ompu OCR & Outdoor zomer handschoen zwart / roze

De optimale handschoen voor obstakelrunning, survival en andere outdoor aktiviteiten waarbij grip belangrijk is.
 
35,00
14302
1-3 werkdagen
+

Product informatie

Ompu OCR & Outdoor handschoen

De meest uitgebreide OCR-handschoen op de markt.

Door de jarenlange ervaring en kennis op obstakelrungebied heeft Ompu deze OCR en outdoor handschoen kunnen ontwikkelen voor outdoor sporten die om grip en bescherming vragen zoals Survival en obstakelrunning. 

Na de winterhandschoen is er nu ook de verbeterde zomerhandschoen van OMPU. Met extra grip, extra bescherming en een ademende mesh.

Het uitgangspunt hierbij is obstakelrunning en hindernisbanen nemen geweest. 

De basis is gemaakt van Airprene, Neopreen met luchtgaten. 

 

De handrug is uitgerust met een stuk mesh, zodat de handschoen beter ademt en het water sneller loslaat. 
Het unieke grip oppervlak op de handpalm is goed doordacht. Het is gemaakt van rubber voor optimale grip. 
Zweedse Elite OCR en multisport lopers hebben de handschoenen uitvoerig tijdens droge, natte en modderige omstandigheden gestest en vonden deze de beste die ze ooit gehad hadden. 

  • Diepe rubberen groeven bieden grip ondanks de moeilijke omstandigheden en worden gesneden op basis van de anatomie van de hand.
  • Het hexagonale patroon geeft een beetje "rand" in elke richting, waardoor de best mogelijke grip in alle richtingen en de meeste obstakels wordt verkregen.  
  • Onderlaag:  greepmateriaal biedt extra grip 

materialen: 

  • Mesh  op de rug van de hand laat de hand ademen en water sneller uitlopen   

Tip: als je twijfelt tussen twee maten, kies de kleinste. Ze vallen vrij ruim en je hebt het beste gevoel als ze strak om je hand zitten

Beoordelingen

Ik vind de handschoenen er erg mooi uitzien en ze zijn zeer functioneel. Ze zijn gemaakt voor obstacle running en survival runs maar ik heb geprobeerd of ze ook fijn zijn voor calisthenics.

Pasvorm:
Mijn handen zijn ongeveer 19 cm lang en 10 cm breed. Ik draag maat M en ze zitten perfect. Ze zitten goed strak waardoor er geen wrijving is tussen je huid en de handschoen ondanks dat ze dikker zijn dan de handschoenen die ik gewend ben.

Grip:
Je hebt goed grip met deze handschoenen maar je kan je handen nog wel draaien zodat de muscle ups nog goed te doen zijn. Zijwaarts heb je nog meer grip wat ideaal is voor ocr en survival runs maar iets minder voor calisthenics.

Warmte:
Zoals ik eerder al aangaf zijn deze handschoenenen dikker dan mijn andere handschoenen. Hierdoor zijn ze ook een stuk warmer en super fijn voor de koude dagen. Ik zou ze zelf niet snel dragen wanneer het warm is.

Duurzaamheid:
Ik heb ze nog niet zo lang maar ze zien er naar mijn mening degelijk uit en denk dat ik hier een hele lange tijd plezier van heb.

Conclusie:
Het zijn de perfecte handschoenen voor ocr en survival runs maar je kan ze ook zeer goed gebruiken voor calisthenics. Ze zijn heerlijk warm dus als je veel buiten sport dan kunnen deze handschoenen niet ontbreken in je sport spullen.
Schrijf een beoordeling