Brillen

Bliz Active Eyewear is het actieve sportbrillenmerk van de Future Eyewear Group

Het merk is sinds de oprichting in 2007 exponentieel gegroeid en heeft belangrijke marktaandelen verworven, voornamelijk in Scandinavië, maar breekt nu wereldwijd door en legt de focus nu ook op de fiets- en hardloopmarkt.  De brillen worden volledig ontworpen in Zweden.  Uniek design met unieke technische functies die niet worden toegepast bij andere merken in dit prijssegment. Dit maakt het merk ongelooflijk concurrerend op de wereldmarkt. Het merk Bliz staat voor, Design, Flexibiliteit en Prijs/Kwaliteit.

 

Design, het Zweedse in-huis ontwerp team maakt gebruik van de laatste technieken. Voor alle leeftijden en type gezicht met een sterke focus op veiligheid, comfort en functionaliteit. Verschillende modellen zijn multifunctioneel en zijn daarom geschikt voor meerdere sporten, die het merk zeer aantrekkelijk maakt voor mensen die genieten van een gezonde en sportieve levensstijl.

 

Flexibiliteit, hoog technische producten voor een ideale functionaliteit. Samen met de accessoires bied Bliz Active een ongeëvenaarde diversiteit en functionaliteit.

 

Prijs/Kwaliteit, voeg het unieke design samen met de flexibiliteit tegen een zeer competitieve prijs en er ontstaat een bijzonder hoge  prijs/ kwaliteit verhouding.

 

Bliz werkt als bedrijf samen met een grote groep top atleten om de producten zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de wensen en behoefte van de atleet.

 

Atleten team: Marit Bjorgen (meervoudig winnaar Cross-Country world cup), Charlotta Kalla (goude medaille Cross-Country Olympische Spelen Vancouver 2010), Carlos Trujillo (lange afstand loper),Emilie Forsberg (Professioneel Trailrunner/Skyrunner), Bliz-Merida Elite Cycling Team