Black Diamond Storm hoofdlamp

Black Diamond Storm hoofdlamp

 
55,00
620626
1-3 werkdagen
+

Product informatie

Black Diamond Storm hoofdlamp

Opnieuw ontworpen met een ongekende 350 lumen van de macht, een weerbestendige constructie en een volledige feature set. De Black Diamond Storm koplamp is onze belangrijkste licht voor klimmen, skiën en andere buitenactiviteiten, waar heldere, compacte verlichting ivan het grootste belang is. De Storm behuizing is volledig afgesloten van zowel stof en water (IP67) en voorzien van een veilige vergrendeling sluiting,  dat zorgt voor bescherming  op de natste, meest robuuste avonturen. 

Onze PowerTap-technologie zorgt voor een snelle aanpassing, door simpelweg de zijkant van de behuizing te tikken. Het gereguleerde ontwerp zorgt voor een constante helderheid gedurende de gehele levensduur van de batterijen. 

  • - Eén QuadPower LED en één DoublePower witte LED-uitstoten tot 350 lumen op max instelling
  • - PowerTap-technologie zorgt voor een snelle en eenvoudige overgang tussen de volledige en gedimd vermogen om tijdelijk verlichting in afstand en nabijheid modes -  te verhogen.
  • - Rood en Groen SinglePower LED's voor nachtzicht
  • - Gereglementeerde voor een consistente verlichting, heatsink verwarmt batterij om leven te behouden
  • - De behuizing maakt gebruik van 4 AAA batterijen en drie-level energiemeter geeft de resterende levensduur van de batterij weer, gedurende 3 seconden na het inschakelen van koplamp.
  • - Instellingen zijn onder meer: ​​Volle kracht in afstand en nabijheid, verduistering, strobe, nachtkijkers en lock-modus
  • - IP67: waterdicht en stofdicht-Best voor zoutwater en extreem natte of stoffige omgevingen. Unit is volledig afgesloten en getest om te werken tot 1 meter onder water gedurende 30 minuten. Geen onderhoud nodig na onderdompeling.

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling