Doubdle O7-Sport-Balance

Doubdle O7, functionele frisdrank (330 ml)

 
2,00
1-3 werkdagen
+

Product informatie

Doubdle O7, functionele frisdrank

Doubdle O7 is het perfecte alternatief dat past in een gezonde leefstijl en bij een bewuste keuze. Doubdle O7 bevat geen toegevoegde suikers, geen kunstmatige aroma’s, geen kleurstoffen en geen conserveringsmiddelen en heeft minder dan 20 kcal. per 100 ml. Deze functionele frisdrank is ook geschikt voor zwangere vrouwen en diabetici.

Doubdle O7 vult ontstane tekorten na inspanning aan. Het zorgt ervoor dat de natuurlijke weerstand op peil blijft en vermindert de vermoeidheid. Het optimaliseert de spierfunctionaliteit, de stofwisseling, gewrichten en botten. De plantenextracten verbeteren het prestatievermogen, reduceren stress en bevorderen de vitaliteit en spijsvertering. Zeer geschikt als een verfrissende dorstlesser na het sporten. 

Ingredienten: Mineraalwater, vuchtensappen uit concentraat, (15%: veenbessen, witte druiven, zwarte bessen, aronia, zwarte wortel), vruchtenextracten, citroenzuur, mineralen ( calciumlactaat, kaliumcarbonaat, magensiumcarbonaat, zinklactaat), koolzuur, natuurlijke aroma's, incl. cafeine, zoetstof stevioglycosiden, plantenextracten( 0.06% macawortel, ginseng, guarana, acai, gember, vlierbes, malva) vitaminen (vitamine C, niacine, vitamine B6, vitamine B12), inositol. Caloriearm, alcoholvrij en gepasteuriseerd** Niacine, vitamine B6 , B12 en C dragen bij tot een normaal eneergieleverend metabolisme en vermindering van vermoeidheid. Calcium, magnesium en kalium dragen bij tot een normale werking van de spieren. 

Doubdle O7 is niet verkrijgbaar in de supermarkt.  Bij ons verkopen wij losse blikjes (€ 1,95)  of koop 20 blikjes + 4 gratis ( tray)

Beoordelingen

Vorige week in de winkel een blikje Doubdle geproefd. Lekkere smaakt zonder dat het overdreven zoet is of veel koolzuur bevat zoals frisdranken als cola en sinas. Heerlijk drankje voor na het sporten of gewoon tussendoor!
Ik moest wel even wennen aan de smaak, maar vind het wel lekker. Smaakt een beetje naar cassis en niet chemisch. Ook de bubbels heb je geen last van zoals bij cola bijvoorbeeld. Goed alternatief voor mij apfelshorle en water.
Schrijf een beoordeling