fitaid zero sugar

FitAID Recovery Blend zero

De FITAID Recovery Blend biedt hoogwaardige, schone voedingsstoffen om uw lichaam te helpen herstellen na inspanning of intense activiteit
 
3,00
1-3 werkdagen
+

Product informatie

FitAID Recovery Blend zero 

HERSTEL VOOR JE ACTIEVE LEEFSTIJL ZONDER SUIKER: DE FITAID ZERO RECOVERY-BLEND BEVAT ESSENTIËLE VITAMINEN EN NUTRIËNTEN DIE JOUW LICHAAM VAN NATURE NODIG HEEFT NA ELKE LICHAMELIJKE ACTIVITEIT OF INSPANNING. FITAID ZERO IS ZOET GEMAAKT MET EEN LAAGCALORISCHE ZOETSTOF VAN LUOHANGUO EN STEVIA EN BEVAT GEEN SUIKER.

Aminozuren vormen de bouwstenen voor eiwitten en zijn essentieel voor het herstel van spieren en ligamenten. FITAID ZERO bevat de aminozuren arginine en glutamine, die helpen twee soorten krachten te ontwikkelen en in stand te houden: kracht voor gewichtheffen met maximale inspanning en snelheid voor olympisch gewichtheffen. BCAA's (vertakte aminozuren) verminderen de afbraak van eiwitten en spieren tijdens intensieve training.

Elke topatleet streeft naar een superieure gezondheid van hart en bloedvaten. De vetzuren CoQ10 en Omega-3 EFA's zijn essentieel voor de gezondheid van hart en bloedvaten en voor het voorkomen van coronaire hartziekten. Nadeel is dat ze duur zijn en daarom zitten ze gewoonlijk niet in andere sportdrankjes of vitamineproducten. Gelukkig is FitAid allesbehalve gewoon, dus je kunt de voordelen ervan bij elke slok genieten.

Een veeleisende WOD vergt naast uithoudings- en doorzettingsvermogen intense kracht- en snelheidsexplosies. De B-vitaminen in FITAID ZERO zijn de betrouwbare en constante energieleveranciers voor je lichaam tijdens een intensieve training zonder toegevoegde cafeïne of suiker. Bovendien geeft de milde dosis natuurlijke cafeïne uit ons groenethee-extract de krachtstoot die nodig is voor snelle bewegingen en energie.

Een uitputtende workout geeft enorme spanning op het lichaam. FITAID ZERO bevat vitamine C, D en E om je immuunsysteem te helpen beschermen en versterken en helpen je na zo'n workout sneller te herstellen.*

Elektrolyten reguleren de zenuw- en spierfuncties en de hydratatie van het lichaam en helpen beschadigd weefsel te herstellen. De FITAID ZERO-formule omvat de elektrolyten magnesium, kalium en calcium, zodat je lichaam weer wordt “bijgetankt” en in balans wordt gebracht, zonder toegevoegd natrium.

Supplement Facts
Serving Size: 1 Can
 Per 100mlPer serving of 355ml
Energie 13kj (13kcal)38kj (9kcal)
Vetten 0g0g
waarvan verzadigde vetzuren 0g0g
Koolhydraten <1g1g
waarvan suikers dont sucres 0g0g
Eiwitten 0g0g
Zout 0mg0mg
Vitamin D3 (as cholecalciferol) 1,5 µg (30% NRV*)5 µg (100% NRV*)
Vitamin B1 (Thiamin) 0,4 mg (40% NRV*)1,5 mg (135% NRV*)
Vitamin B2 (Riboflavin) 0,5 mg (36% NRV*)1,7 mg (121% NRV*)
Vitamin B6 0,6 mg (42% NRV*)2 mg (143% NRV*)

Officiële Recovery Drink van de CrossFit Games van 2019.

Beoordelingen

Ik moest er even aan wennen, maar inmiddels niet meer weg te denken uit mijn dagelijkse voeding! Wat een heerlijk verfrissend drankje met dit weer( met een paar ijsklontjes in een wijnglas) en na het sporten
Vorige week in de winkel een blikje Doubdle geproefd. Lekkere smaakt zonder dat het overdreven zoet is of veel koolzuur bevat zoals frisdranken als cola en sinas. Heerlijk drankje voor na het sporten of gewoon tussendoor!
Ik moest wel even wennen aan de smaak, maar vind het wel lekker. Smaakt een beetje naar cassis en niet chemisch. Ook de bubbels heb je geen last van zoals bij cola bijvoorbeeld. Goed alternatief voor mij apfelshorle en water.
Schrijf een beoordeling