• Besparing 3%

Hammer Food Energy Bar Oatmeal Apple

Adviesprijs: 3,05  
2,95
U bespaart bij Sport-Balance.nl: 0,10 (3%)
1-3 werkdagen
+

Product informatie

Hammer Food Bar Oatmeal Apple

Als u een daadwerkelijk gezonde energiereep zoekt die fantastisch smaakt, gemakkelijk verteerbaar is en gemaakt is van natuurlijke ingrediënten, dan zijn de Hammer Bars precies wat u zoekt. Hammer Bars zitten vol gezonde energie producerende organische ingrediënten, zonder GGO's. Een Hammer Bar is een handige, zeer voedzame maaltijdvervanging of snack zonder conserveringsmiddelen, transvetten, toevoegingen, soja, pinda's, geraffineerde suikers of zuivel. Bovendien bevat de reep organische, niet van zuivel afkomstige koosjere en veganistische certificeringen van de USDA (Ministerie van Landbouw in de VS) (dit heeft betrekking op Amandel Rozijn, Havermout Appel en Cranberry). De smakelijke Hammer Bars zijn ideaal als maaltijd voor de wedloop, als herstelvoedselreep na de training of te allen tijde als gezonde snack. Ze kunnen tevens worden gebruikt om uw brandstoftoevoerschema voor vloeistoffen aan te vullen voor langere trainingsperiodes. 

Voornaamste kenmerken: 70% - 100% rauwe, GGO-vrije, 100% vegetarische, glutenvrije, niet van zuivel afkomstige organische Pure Chocola (Chocolate Chip en Coconut Chocolate Chip smaken), rijk aan fytonutriënten en enzymen, alkaliserende proteïnen, gezonde complexe koolhydraten, met een hoog gehalte aan essentiële vetzuren, koud verwerkt en een uitstekende bron van vezels. 

Extra Voordelen: Hammer Bars bevatten alleen gezonde vetten (geen transvetzuren) en zijn een uitstekende bron van fytosterolen en sterolinen, die beiden meerdere gezondheidsvoordelen kennen.

210 calorieen 

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling