• Besparing 11%

Hammer Recoverite Chocolate

Adviesprijs: 44,95  
39,99
U bespaart bij Sport-Balance.nl: 4,96 (11%)
1-3 werkdagen
+

Product informatie

Hammer Recoverite Chocolate

Herstel super vandaag en presteer morgen weer!

Recoverite levert koolhydraten en proteïne in een ideale 3:1 verhouding. Het zorgt voor een uitstekende glycogeensynthese en heropbouw van spierweefsel, welke de twee belangrijkste onderdelen van herstel vormen. Wat betreft koolhydraten: Recoverite bevat alleen maltodextrine, een complex koolhydraat met een hoge glycemische index om een snel metabolisme te waarborgen.

In tegenstelling tot de meeste herstelproducten, die enkelvoudige suikers bevatten, zorgt maltodextrine voor een grote hoeveelheid gemakkelijk verteerbare koolhydraten die zich snel aanpassen. Dit is essentieel voor het voorkomen van maagpijn en bevordert een volledig, efficiënt herstel van spierglycogeen. Recoverite bevat alleen weiproteïne isolaat, wat nagenoeg vet- en lactosevrij is en het hoogste percentage aan proteïne oplevert. Voor de heropbouw van droge spiermassa en ondersteuning van het immuunsysteem heeft weiproteïne geen gelijke en is zij simpelweg de puurste vorm van verkrijgbare weiproteïne. Daarnaast bevat iedere portie van Recoverite drie gram l-glutamine die het herstel een flinke boost geven. Recoverite bevat daarnaast voedingsstoffen die het herstel stimuleren, zoals ChromeMate® chroompolynicotinaat (voor het maximaliseren van spierglycogeensynthese) en l-carnosine, een krachtig antioxidant en potentiële antiverouderingsvoedingsstof. Recoverite bevat bovendien een allesomvattend elektrolytenprofiel om verminderde essentiële mineralen aan te vullen. 

  •  Herstelt spierglycogeen
  •  Bouwt spierweefsel opnieuw op
  •  Vermindert pijnen na het sporten
  •  Vervaardigd met natuurlijke ingrediënten

Beoordelingen

Ideaal product. Eerder dit soort producten gebruikt en na het wisselen naar dit product ook geen grote spierpijn na trainingen. 2 tot 5 x schudden en het is goed gemengd en drinkt makkelijk weg. Ontzettend goed product. Ik zou het iedereen aanraden.
Prima product.
Ik heb in het verleden al eens vaker soort gelijke producten gebruikt, maar wat deze anders maakt, is dat deze echt super goed mengt.
2x schudden is vaak genoeg om zonder klontjes een lekkere substantie te krijgen.
Met melk is deze chocomelk zelfs net zo lekker als de normale aanmaak chocomelk van dat merk met het konijn. Dus zonder klontjes of melige nasmaak (die ik overigens bij andere merken nog wel eens tegen kwam.)
Voor mij is het een blijvertje.
Zeker een beter alternatief dan enkel een eiwit shake.
Schrijf een beoordeling