• Besparing 15%

Hammer Tissue Rejuvenator

Adviesprijs: 41,10  
34,99
U bespaart bij Sport-Balance.nl: 6,11 (15%)
1-3 werkdagen
+

Product informatie

Hammer Tissue Rejuvenator

Minder pijn, meer kilometers

Tumeric, een van de bestanddelen in Tissue Rejuvenator, is naast een krachtige anti-inflammatoire agent ook een bekend antioxidant en anti-carcinogeen agent.

Glucosamine sulfaat wordt geclassificeerd als een aminosuiker, een type koolhydraat dat wordt gebruikt als structureel weefsel in plaats van energiebron. Het is de fundamentele bouwsteen / grondstof in gewrichtskraakbeen, ligamenten en pezen.

Chondroïtinesulfaat is een natuurlijk bestanddeel van verschillende weefsels in het lichaam. Het is, net zoals glucosamine, een van de belangrijkste bouwstenen voor herstel van beschadigd kraakbeen

Methylsulfonylmethane, beter bekend als MSM, is een metaboliet van dimethylsulfoxide (DMSO), een bekend oplosmiddel, welke wordt gebruikt als analgeticum en ontstekingsremmer.

Boswellia serrata is een Ayurvedisch kruid dat gebruikt kan worden als anti-inflammatoire agent voor de behandeling van artritis.

Devil's Claw is een Zuid-Afrikaans kruid met stoffen genaamd iridoid glycosiden. Deze stoffen hebben anti-inflammatoire eigenschappen.

Yucca Root wordt vaak gebruikt voor het behandelen van artrose en reumatoïde artritis symptomen.

Kurkuma (Curcuma longa) anti-inflammatoire eigenschappen, maar ook leverbeschermende, antibiotica en antioxideren eigenschappen .

Quercetine is een in water oplosbare flavonoïde meestal gevonden in uien, appels, bladgroenten en andere voedselbronnen

Ongedenatureerde Type II Collagen (UC-II™) is een gepatenteerd en uitgebreid bestudeerd voedingsingrediënt dat is afgeleid van het kraakbeen van het borstbeen van kippen,voor het bevorderen van gezonde gewrichten en gewricht mobiliteit en flexibiliteit.

Als u geblesseerd bent en u zo snel mogelijk weer wilt gaan sporten, of als u gewricht- of weefselblessures wilt voorkomen, voeg deze Tissue Rejuvenator dan toe uw dagelijkse voeding . Het is een krachtig, dual-purpose product dat uw lichaam voedingstoffen biedt die de stoffen maakt voor het bevorderen van snel weefselherstel. Daarnaast helpt het ook tegen ontstekingen en pijn zonder dat u afhankelijk bent van NSAIDs (non-steroidal anti-inflammatoire geneesmiddelen). 

  • - Verlicht pijn, ontstekingen en zwellingen
  • - Verhoogt integriteit en mobiliteit van gewrichten
  • - Bevordert snel weefselherstel
  • - Vermindert noodzaak van het gebruiken van NSAID
  • - 120 capsules
 

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling