x-talon 212 V2 Navy/Yellow

Inov-8 X-Talon 212 V2 Navy/Yellow

 
130,00
Kies hier uw gewenste maat:
000152-NYYW-P-01
1-3 werkdagen
+

Product informatie

Inov-8 X-Talon 212  V2 Navy/Yellow

Andere maten op aanvraag

De X-Talon 212 is dé schoen bij uitstek voor de extreme trailruns, Survivalruns en Obstacle Course Races. Het is de best verkochte Survival en Trailschoen van Inov-8.

Deze versie is verbeterd met een Sticky rubber zool.

Het rubber noppenprofiel heeft een agressieve byte en is nu gemaakt van een nog “kleveriger” rubber voor een optimale grip. De Ropetec en protectie rand biedt veel bescherming in de touwen.
Ook is het bovenwerk van een lichtgewicht materiaal gemaakt, dit maakt de X-Talon vooral geschikt als wedstrijdschoen. De pasvorm is smal, maar door het soepele bovenwerk niet knellend

Garantie: 
Inov-8 combineert hoogwaardige materialen met een zeer goed productieproces, met een garantie van een jaar bij productie-of materiaalfouten. Inov-8 zal dan bekijken of het product gerepareerd kan worden of wordt vervangen. De garantie dekt geen normale slijtage, misbruik of accidentele schade en is afhankelijk van de zorg waarmee het product is om gegaan.

Mocht u een probleem hebben met uw aankoop, dan retourneert u het product en wij sturen het naar onze leverancier voor inspectie met een bewijs van aankoop. Deze garantie heeft geen invloed op uw wettelijke rechten.

Kenmerken

Categorie:
Off Trail Schoenen
Pasvorm:
Fit 1 (1-5 smal naar breed)
Tussenzool:
Injected EVA
Zool:
Sticky

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling