BV sports compressiesokken en tubes

BV sports compressiesokken, tubes zijn anders dan andere merken. Waarom? Deze sokken en tubes voeren niet de druk van onder naar boven op zoals we gewend zijn van andere merken, maar geven juist druk en ondersteuning op de kuitspieren. De druk aan de enkel is licht om de anatomische structuren te respecteren. Daardoor voelen deze tubes en sokken erg comfortabel aan, zijn ze makkelijker aan en uit te trekken, maar doen ze toch goed hun werk! De werking van de Booster Elite bevordert de lengterichting actie van de tweehoofdige kuitspier (musculus gastrocnemius)en de scholspier (musculus soleus) en reduceert schokken en vibraties die vermoeidheid en spierblessures veroorzaken. Tijdens de inspanning bevordert de progressieve compressie/steun werking van de Booster de terugstroom van het bloed naar het hart. Tevens de zuurstofvoorziening van de spieren, de pezen en de ligamenten en optimaliseert zo de prestaties.

Voordelen van BV Sport Booster en Booster Elite:
- Compressie van de kuit : Patent BV Sport, snelle en optimale verwijdering van toxines uit de kuit.
- Verstevigde stof aan de kuit: verbetert de compressie op specifiek de kuitspieren, reduceert schokken en vibraties die vermoeidheid en spierblessures voorkomen.
- Lichtere stof aan de scheenbeen: bescherming van de gevoelige weefsels: beenvlies, oppervlakkige zenuwen en microcirculatie.
Specifiek Booster Elite:
- Asymmetrische Booster: zo dicht mogelijk aansluitend op de anatomie en de fysiologie van de kuit
- Bescherming Achillespees: versterkt de stabiliserende spieren van de kuit en vermindert vibraties en schokken.
- Next_Gen keramische draat (Nilit®) Innergy: een fijn weefsel in een x-patroon met nanodeeltjes op basis van keramiek. Dit nieuwe materiaal bevordert de terugkeer van het bloed naar het hart en verbetert de temperatuursregeling.

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Bericht toevoegen