Kwakzalver Magnesium Grip Gel

 
11,95
1-3 werkdagen
+

Product informatie

Kwakzalver Magnesium Grip Gel

Grip is wat je wilt. Grip op je prestaties, grip op je workout tools en uiteindelijk grip op je overwinning! Tijdens je workout wil je grip waar je op kan vertrouwen. De vloeibare magnesium geeft jou precies wat jij nodig hebt. Magnesium Grip Gel blijft duurzaam zitten tijdens je workout zodat je niet continu hoeft bij te chalken. Magnesium Grip Gel geeft minimaal af en zorgt voor geen geklieder op je outfit en tools. Niemand wil immers liever poetsen dan trainen.

Ervaar nu zelf de nieuwste ontwikkeling op het gebied van magnesium. Stop met onhandige magnesiumblokken. Deze Kwakzalver Magnesium Grip Gel zorgt voor ultieme en langdurige grip. Krijg grip op jouw overwinning en probeer nu.

Smeer een klein beetje magnesium grip gel op je handen, open je handen en blaas het in een paar seconden droog. Wanneer de magnesium wit uitslaat is het opgedroogd en ben jij klaar voor een bedriegelijk goede workout.

"Met de liquide magnesium van Kwakzalver kan ik door wanneer anderen hun grip verliezen, voor mij is er niks beters!"

Madelon van Zanten, CrossFit Atlete

Inhoud 100 ml

Kwakzalver geeft sporters een goed gevoel. Deze lifestyle gel helpt zowel fysiek als tussen de oren. Dit is geen zalf voor watjes, maar zalf voor sporters die alles uit zichzelf willen halen en gaan voor de overwinning. Ze willen zich niet laten beperken door pijntjes of blessures.

Ingrediënten: Isopropyl Alcohol, Magnesium Carbonate Hydroxide, Colophonium en Hydroxypropylcellulose.

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling