Kwakzalver Wonden Wonder

 
23,95
1-3 werkdagen
+

Product informatie

Kwakzalver Wonden Wonder

Smeer een laagje wonden wonder op je ruwe huid. De unieke combinatie van wolvet met natuurlijke oliën ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en vermindert de gevoeligheid van de huid. Te gebruiken bij gesprongen huid en ter verzachting bij blaarvorming.

Kwakzalver geeft sporters een goed gevoel. Dit wonden wonder helpt zowel fysiek als tussen de oren. Dit is geen wondermiddel voor watjes, maar zalf voor sporters die alles uit zichzelf willen halen en gaan voor de overwinning. Ze willen zich niet laten beperken door pijntjes of blessures.

Inhoud 100 ml

 

Trainen betekent tot het uiterste gaan, soms letterlijk tot bloedens toe. Iedereen kent het; handen die openliggen na een intensieve workout, een schaafwond door een onoplettend moment of een open blaar na een pittige hardlooptraining.

Herstellen kost tijd, maar lang niet altijd is die tijd er. Wonden Wonder helpt jou aan je snelste herstel. De natuurlijke werking van hars en wolvet verzachten niet alleen de huid, het zorgt er ook voor dat jouw huid sneller herstelt. De hoge concentratie wolvet, gecombineerd met ontstekingsremmende en helende oliën zorgen ervoor dat je versteld zal staan van het herstellende vermogen van jouw huid.

Stop een tube wondenwonder in je sporttas om jouw bedriegelijk snelle huidherstel altijd bij de hand te hebben. Smeer wonden wonder meermaals per dag dun op je beschadigde huid.

"Wondenwonder is naast dat het je huid snel hersteld ook de ideale zadelcreme"

Chiel Breukelman, Topwielrenner

 

 

Beoordelingen

Door mijn intensieve sport in de rolstoel, zeker met ultra-rollen! Hebben mijn handen veel te lijden en heb ik vaak kloofjes, droge en ruwe handen. Door gebruik van Wonden wonder genezen mijn handen sneller en werkt het preventief. Een aanrader dus!
Schrijf een beoordeling