Led Lenser NEO10R Hoofdlamp (Oplaadbaar)

 
99,90
1-3 werkdagen
+

Product informatie

Led Lenser hoofdlamp NEO6R (Oplaadbaar)

De NEO10R oplaadbare hoofdlamp van Ledlenser, het topmodel van de NEO-serie, laat u paden zien waar er geen zijn. Of je nu cross-country, bergop of bergafwaarts gaat, de NEO10R is de perfecte gids tijdens het (ultra)lopen. Dankzij de focuseerbare en kantelbare lampkop kan de lichtstraal op elke situatie afgestemd worden en continue verlichting bieden voor een veilig einde van uw tocht. Vraagt een bepaalde situatie eerder naar een borstlamp? Bevestig de NEO10R dan op de meegeleverde borstband en tover hem om in een multifunctionele borstlamp.

De Led Lenser NEO6R hardloop hoofdlamp is de perfecte keuze voor de regelmatige hardloper. Oplaadbaar en wordt geleverd met borstband.

De Led Lenser Hoofdlamp is oplaadbaar via USB-kabel (laadtijd van 4 uur) en heeft een extra borstband om de NEO10R ook als borstlamp te gebruiken. Zijn sportieve ontwerp en  gewicht van 180 g 

De Constant Current energiemodus en de Low Battery-waarschuwing zorgt ervoor dat je nooit ergens in het donker strandt. De NEO6R hoofdlamp biedt optimaal zichtbaarheid: met zijn breedbeeldformaat en kantelbare kop krijgt u als loper de ideale zichtbaarheid op elk pad, en het rood, knipperend achterlicht zorgt voor een verbeterde zichtbaarheid naar andere weggebruikers toe.

Specificaties:
- Gewicht : 180 gr
- Batterij : batt lithium-ion 
- Lichtstroom : 600LM/ 250LM/ 10LM
- Rijkweide : 150 m / 20 m
- Brandlicht : 120u (high 10u)

Energieprogramma's: 2: Energy Saving - Constant Current
Lichtprogramma's: 3
Lichtfuncties: High Power- Mid Power - Low Power
Schakelaar: Front - vooraan op de lampkop
Waterdicht: IP54 - bestand tegen stof en water

Via Ledlenser bieden we je standaard 5 jaar garantie, die je zelf kan verlengen tot 7 jaar na online registratie. 

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling