SKINS A400 M Long tight BK

SKINS A400 Men Long Tights BK

 
130,00
780.00140.010
1-3 werkdagen
+

Product informatie

SKINS A400 M Long Tights BK

Op zoek naar een lange strakke tight waarvan het bewezen is dat het helpt  uw prestaties te verbeteren en het risico op letsel verminderd? 

De SKINS A400 Men's Long Tights worden gebouwd met behulp van vijf verschillende technische weefsels en 24 afzonderlijke panelen. Deze panelen volgen de natuurlijke lijnen van uw spieren en pezen met de naden zo geplaatst dat het fungeert als ankerpunten. Het biedt gerichte steun en stabiliteit aan grote spiergroepen.

Bent u een fervent loper? Door de  360 ​​graden reflectiviteit wordt u gezien tijdens de vroege ochtend en late avond trainingen. Hoe? Door de integratie van premium reflecterende glazen kralen technologie die tot leven komen bij weinig licht. 

Onze Dynamic Gradient compressie-technologie verbetert de bloedsomloop om meer zuurstof te leveren aan uw werkende spieren. De biomechanisch geplaatst 70D Memory MX stof rond de knie zorgt voor een maximale natuurlijke beweging, zonder beperking, terwijl de evenwichtige 4-way stretch eigenschappen zorgen voor een minimale kracht optimale ondersteuning over de delicate achillespees. De 210D Memory MX stof over uw ITB & TFL spiergroepen vermindert de druk en tegelijkertijd natuurlijke functie om het risico op letsel te verminderen.

Onze A400 Men's Long Tights ook over A-naden, die tot zijn tot 30% sterker dan standaard stiksels maken van uw huid nog duurzamer dan voorheen en een perfecte aanvulling op uw rugby of footy training kit!

Om het af we hebben opgenomen adaptieve technologie om te zorgen voor temperatuurcontrole en vochtregulatie nemen. Als het is cool, de unieke polymeer bindt vocht in om u te houden een warm gevoel. 

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling